Yemek Hizmeti Memnuniyet Anketi


MÜKEMMEL İYİ ORTA YETERSİZ KÖTÜ
Yemeklerin kalitesi(görünüş,renk,lezzet,koku vb.)
Yemeklerin Sıcaklığı
Yemek çeşitlerinin uyumu
Yemek porsiyonların miktarı
Yemeklerin sunuluş biçimi
Salata kalitesi(görünüş,renk,lezzet,koku vb.)
Tatlıların kalitesi(görünüş,renk,lezzet,koku vb.)
Tatlı porsiyonların kalitesi
Tatlıların verilme sıklığı
Meyve verilme sıklığı
Meyve porsiyonların miktarı
Meyve kalitesi(görünüş,renk,lezzet,koku vb.)
Servis personelinin hizmet kalitesi(saygılı,güler yüzlü,pratik vs.)
Servis malzemelerinin eksiksiz olması
Yemek salonunun temizlik ve düzeni
Yabancı koku vb.(yemek,salon,tabak,masa örtüsü vb.)
Sorumlu kişilere ulaşabilme