Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonasındaki Başarımız

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun çeşitli branşlarda düzenlediği üniversitelerarası müsabakalarda 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı faaliyetleri kapsamında Arş. Gör. A. Funda ALP Antrenörlüğünde Erzurum’ da gerçekleşen, “Kocaeli Üniversitesi Kick Boks Takımımız” 83 üniversitenin yer aldığı müsabakalarda BİREYSELDE; 55 kg Point Fighting branşında Sinem KARAKAYNAK 1.(Birincilik) 65 kg K1 branşında Müge DEĞİRMENCİ 1.(Birincilik) 70 kg Kick Light branşında Humeysa YURTTAV 1.(Birincilik) 57 kg Point Fighting branşında Bayram ÇAKIR 3.(Üçüncülük) TAKIM OLARAK; Kadınlar Point Fighting branşında namağlup grup birincisi olmuş ve Türkiye İkinciliği alarak bir üst lige çıkmayı başarmıştır. Tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ederiz.